Ovo-laktovegetarisk svamplunch

En liten omelett på Karl-Johan svamp och rödlök blev det till lunch. Serverat med små körsbärstomater som var till bra pris och smakar fint. De stora saknar ju smak så här års.

La den torkade svampen i stekpannan, bröt den i lite mindre bitar bara och hällde på vatten från vattenkokaren. Det fick stå nån kvart och sedan koka in nästan helt. Då klickade jag på lite smör och en underbar doft fyllde köket. Efter en liten stund la jag i småhackad rödlök, en liten en.

5 ägg och en skvätt laktosfri matlagningsgrädde, lite salt och peppar rörde jag ihop och tippade i pannan när svampen stekt en stund.

Klart på en kvart + tiden för svampen att ligga till sig. Dagens mums!

Annonser

2 responses to this post.

  1. Posted by kajakrille on 17 februari 2010 at 13:52

    Svamp är fantastiskt. Gud vad gott!

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: