Inte barn!

Dagens nyheter har äntligen tagit bladet från munnen och vågar skriva ut det vi redan vet, att de ”ensamkommande barn” oftast inte är barn utan män med familj, alltså fru och egna barn,  i hemländerna. En del ÄR under 17 men de flesta är betydligt äldre.

Kallar vi en svensk ung man på 18-25 år för barn så åker vi på en propp!

Dessa unga män kallas däremot för barn, i alla media och i politikermun, trots att alla vet sanningen. De fåtalet som är yngre lever i ett helvete, bland frustrerade unga män, iväg från fru och barn som väntar hemma på papper att få komma hit på anknytning. Vilket sker regelmässigt.

Merit Wager har länge skrivit om saken, och om annat som det fuskas friskt med inom asylområdet. Om advokater som tjänar stora pengar på att krångla till enkla fall. Fall där det totalt saknas skäl för annat än snabbt återvändande hem. Om familjer som tar hit barn ingen vet vems de är, som sedan dumpas på socialtjänsten. Vi betalar kalaset.

Om Miggor som drunknar i arbete, som är helt onödigt. Helt emot lagar och regler, men som beslutats om på högre ort inom verket.

Tack Merit för att du orkar, och vågar.

Gör som i Finland! Kolla ID och ålder, vilket lätt låter sig göras med dagens teknik. Låt er inte luras längre. Asyl till den som behöver, inte till den som vill!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: