Dagens middag

Enkelt och gott, sallad på kalla kokta färskpotatisar, isberg i bitar,  gurka,   färsk lök, kapris, små plommontomater i halvor och en  dressing med senap, oliv- och solrosolja och rödvinsvinäger.

Serverat till en rökt röding.

Laktosfri kvarg med röda och vita vinbär till efterrätt. Smaksatt med lite socker och en aning vanilj. Väldigt finskt och gott;-)

Följt av kaffe och en kanelskorpa och en promenad ned till sjön så besökande vovven fick sitt kvällsdopp.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: