Min frukost

Miljövänlig, naturlig och mums!

Stuvad blandsvamp, plockad i förrgår(omhändertagen då, fryst), laktosfri Cremefraiche, lök, peppar, salt. På syrat, osötat  rågbröd. Med ett kok ägg vid sidan.

Har plockat och torkat massor med svamp. En del smulor blir det och de blir till svampmjöl. Går en stund i mixern, klart. Burkas och strös i mat under vinter och vår. Perfekt smaksättare i soppa, sås och gryta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: