Plockat kantareller idag

Ur frysen alltså. Svärföräldrarna var över på fika och fick med sig lite bär och svamp hem. Fikade med  renklämma och Wienersemla dagen till ära.

Annars händer det mycket, inget jag vill skriva om bara. Upp tidigt och sent i säng. Mycket arbete, en del nöje. Som att skotta snö och mata fåglar.

Stjärtmesarna var här en stund idag, hackspetten kommer varje dag och skatorna har snott margarinet jag la ut till mesarna. Nå, maten räcker nog till dem alla.

Och så matar vi en spinkig och skrajsen utekatt. Förut har den haft ett halsband, inte nu längre. Hungrig nog för att äta margarin från fågelbordet var han så vi köpte kattmat. Han kommer förbi och äter när vi inte är ute. Sticker direkt om vi visar oss eller någon går förbi på vägen.(margarin duger till fågelmat, inte för människor)

Inga grannar vet vem som rår om honom, men har sett honom här länge. Kanske har nära grannen som flyttat och hyr ut matat den, där brukar den ofta vara i alla fall. I den trädgården.

Just nu har han mat, vem vet hur länge den gått hungrig. Man borde slänga ut människor som kan lämna en katt på det viset och se hur kul de tycker att vara hungrig och kall är.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: