Lördagmorgon

Tuff Katt och lugn Mysan

Sekreteraren tyckte att det knattrar för mycket här, klappade till min hand och hoppade ner. I vägen för dörren ligger Mysan. Så vad gör man? Knallar fram  och hoppar över, så klart.

Båda har fått första dosen gos för dagen. Båda har varit på toa och ätit lite.

De kommer väl inte överens, kan man inte säga. Men fred råder. Mysan kan kattens signaler och Katt verkar ha träffat hundar förr. Han går med svansen rakt upp, lugnt och värdigt förbi om han måste. Annars ber han om lift.

Annonser

4 responses to this post.

 1. Härlig bild! Såå synd att du är allergisk….!
  Vi ”ärvde” både katt o hund här…ska jag nångång ha fler kattor blir det från ett katthem…
  Kramen!
  Ragnvi

  Svara

 2. Härligt! Vi har tre ”bonnkatter” varaav den älsta ”Skuggan” varje år ger sig ut på kortare eller längre vandringar. Vi vet inte vart och har slutat att leta, hon brukar vara borta allt från någon vecka till faktiskt flera månader, men alltid sommartid. Hon är sterliserad så hon är inte ute och friar eller ja det kanske hon gör men hon lämnar i varje fall inte kattungar någonstans.
  Jag kommer ihåg första gången hon var borta då i flera månader och vi hade gett upp om att hitta henne och min dotter övertygade oss om att vi i vajre fall borde ha 2 katter så att det hade sällskap. Samma dag som den nya kattungen flyttade in kom Skuggan hem och talade om att hon minsann bodde här 🙂

  Svara

 3. Snygg brud du har hos dej nu.
  Kisse och leonbergerbrud vänjer sej säkert vid varndra

  Svara

  • Ja visst är hon fin! Lika fin som din tjej Cleo. Har haft kramkalas med henne här efter morgonkisset i trädgården. De är rätt vana redan, katt sov först i sängen, hon nedanför, sen Katt på golvet under nattduksbordet och hund en meter bort. Annars hoppar han elegant över henne:-) De passerar varandra nos mot nos, lite nervöst från Katts sida men Mysan är ju kattvan så hon gör allt rätt. Duktig Mysan!

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: