Jag läste…

Läste en del under veckan jag var borta.

Ozzy Osborns bok, I´m Ozzy, fast på svenska. Rolig, intressant, gripande och skriven på ett språk som låter som han själv. Skrattade högt flera gånger, fällde en tår eller två också. Lyssnade på radio i lurar medan vi åkte, läste  boken och så spelades Changes.. Strålande!

Sarahs nyckel kom med nån tidning jag köpte för att fördriva tiden. Dramatiskt, hemskt och fängslande. En liten flickas historia som börjar i  krigets fasor och slutar långt senare. Läs den! Ta med näsdukar.

1222 över havet Drama på norska fjället. Av Anne Holt. Strålande. Man är där, i stormen på hotellet. Läskigt att läsa i samma vecka som detta makabra hände i verkligheten.

En plats i solen, utspelar sig i trakterna där jag varit en del. Bekanta platser gjorde boken än bättre.  Inbrott, död och kopplingar till nazi-Tyskland ger många bottnar.  Lättläst men inte lättviktig.

Påbörjade en med titeln Skräck i ..LA , Las Vegas… eller något. Snurrig, svamlig, som en pundare talar och tänker, nä tack! La ifrån mig den efter knappt halva boken.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: