Vild kyckling

Lagade lunchmat till i morgon, då vi får besök. Vild kycklinggryta.

Lårfile av kyckling  med kantareller stekta med strimlad grön del av purjon och en rödlök i strimlor. Lite morot och kålrot i små tärningar. Jägarkrydda och salt, lite soja för färgen. Doppade filéerna i mjöl för att få en redning av såsen. Stekte dem i rapsolja först, sen i med stekta kantareller och rotsakerna. Fått puttra ett par timmar och ska värmas igenom ordentligt imorgon. Ska serveras men potatis som mosas så såsen sugs upp. Mannen i huset har provsmakat.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: