Kameran vilar, inte vi

Han umgåtts med Pelle idag, flyttat en Syrenhortensia och en rosa ros, planterat en röd doftpion och gjort lite annat. Inte undra på att den stackars Hortensian vuxit dåligt, den stod i ren sand! Den var placerad mitt i lämpligaste gångväg när man transporterar något med skottkärra. Inte bra! Fixat!

Vi har också lämpat över en hink med äpplen till en granne och en del squash till en annan. Hinner inte äta allt och då kommer de till nytta.

Tog en promenad med Pelle under armen runt trädgården i solskenet tidig eftermiddag. Så han fick lukta på och titta till reviret. Han får vänta nån vecka till så han känner igen sig, innan han släpps lös. Mycket nyfiken var han!

Pelle har sovit mera och ropat lite mindre om att bli utsläppt. Han traskar runt efter oss,  pratar, sitter och kikar ut på de ställen jag rensat i olika fönster, lägger sig  för att sova lite överallt där det passar och kollar noga vad vi stoppar i mun.   Ost är jättegott, tydligen. Fisk struntar han i att ens smaka på.  Just nu ligger han under hyllan, bakom gubbens stol där han ser oss båda och gången ut till köket. Han har full koll på oss.

Var ute ett tag och när jag kom in låg Pelle och sov i kattkojan i sovrummet. Han gäspade åt mig bara och klev inte ut direkt heller. Sen gick vi båda ut genom undervåningen, ut i trädgården för lite mera arbete. När vi kom in låg han på mattan i vardagsrummet, under bordet och sov gott.

Det verkar som att han trivs rätt ok.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: