Bara rutin

Eller bra rutin! Pelle säger till när han vill gå ut, i morse före 8. Vi släpper helst ut honom på sidan mot trädgården och han går helst in den vägen. Oavsett vilken väg han gick ut. Perfekt. Där finns tak och gömställen om det skulle behövas.

Kollar med jämna mellanrum och ropar.  Han kommer när han vill. Idag var han ute i ungefär två timmar igen. Det är inte varmt, bara fem-sex grader och fuktigt. Inget kattväder direkt.

Den där kattrappan har inte hunnits med, det kommer.

I eftermiddag får han stanna inne, jag går och jobbar och gubben kommer hem före mig. Ensamtiden blir inte så lång men ännu, och speciellt i kyla kombinerat med regn, vill jag inte låta honom vara ute när vi inte är hemma.

Nätterna är lugna, han sover, äter lite och tassar runt men ropar inte. Kommer upp i sängen för lite gos och sover en liten stund hos oss och går sen iväg igen.  Möjligen för att vi båda snurrar rätt mycket i sömnen.

Vikten har ökat lite, det känns när han hoppar upp i famnen. Bra så, det var önskvärt. Aptiten och lugnet tyder på att han tycker vi är rätt ok som ”providers”.  Ägare kan inte en katt ha.

One response to this post.

  1. Visst är det underbart att vara ”provider” åt en så fin och gosig katt 🙂

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: