Den där katten, ni vet!

Pelle verkar trivas. Vi är så glada för det! Och förundrade för att han så snabbt anpassat sig till oss och vårt liv.

Han får ju bara dela Serranoskinka med husse,  får osten från mackorna och grädde av matte, och smaka på det mesta vi stoppar i mun.  Inte för att han äter allt men vill gärna kolla ifall det är ätligt.

Oväntat, men han skulle bara smaka. Rensade lådan totalt! Tiramisu. Typiskt kattkäk!

Ja, sin vanliga mat får han också då, så klart.  Riktig kattmat, både blöt och torr. Och pälsborstning och tasskoll. Vi har haft en borst och gos stund här på morgonen, medan husse sov ut. Den lilla kardan är bäst, tycker Pelle. Jag håller och han gnuggar hakan i den:-) Pälsen börjar bli riktigt fin nu, tät med långa överhår och alldeles guldig i färgen. Kylan gör nog sitt till.

Önskar ni kunde se det lilla fladdret i de långa guldhåren i pälsen! Han har det så gott i solen, ville inte störa så bilden blev tagen genom matrumsfönstret.

Massor av kärlek ingår. Eller vad nu katter kallar det för. Han visar att han tycker om att bli berörd och pysslad med. Han spinner högt och länge. Somnar gärna i knäet eller på bröstkorgen när man ligger ner.   Ligger på rygg när magen borstas, klor får klippas, tänder kollas och fästingar letas efter. Kräver bara att det knä han ligger i är stilla och bekvämt, annars gör han klart att man inte sköter sig.

Hans höghet ligger ute på sin lilla avsats, ovanför kattrappan just nu. Spanar på grannen som jobbar i sin trädgård. Andra svängen ut dit för i dag.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: