Potemkinkulisser, i dag

Sofia Arkelsten har fått motta en massa ren skit för sitt partiprogram som talar om vad den svenska ursprungshögern gjorde för rösträtten. Hon sa sanningen men det accepterade inte sossar och vänstern. Snabbt drog en storm fram och nästan förintade henne. Hon backade och gjorde en pudel, teg och svalde som kvinnor oftast gör.

Faktum är, om man orkar kolla de historiska fakta, att den höger som då fanns, AVF, Allmänna Valmans Förbundet, faktiskt är grunden till vår allmänna rösträtt.

Svenskan skriver idag om saken. Läs där!

Vänstern är kända för att skapa Potemkinkulisser, förtiga sanningar och skapa sin egen historia.

Den som kritiserar Arkelsten borde läst sin historia lite bättre och inte bara tro på partistrateger, varken från höger eller vänster.

Den riktiga historian, inte den skapad av fackförbund och partier. Den bild av Sverige många har består enbart av vad godkända journalister skriver och väljer att visa. Den bosatt utanför Sverige ser en annan bild. Också den som inte är född in i det Svenska systemet där Aftonbladet och Aktuellt är lika med sanning.

I det något äldre Ryssland hette den stora tidningen Pravda = sanningen. Folket sa att stod det i tidningen var det inte sant.

Om man inte känner sin historia kan man inte skapa sin framtid.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: