Haft en arbetsam dag!

Har underhållit besök idag. Och hälsat på en av de där från sibirien. Rackarns vilken stor kille det är! Tur han satt bakom galler, eller nät då.

Blev lite hungrig under patrullering och bad om att få bli insläppt.  Och blev instängd! Mina människor åkte utan mig. Sån stil va?!

När de kom tillbaka hade de med sig en massa spännande dofter och spridde ut nåt i trädgården. Matten sa att det kom från ett stall och skulle vara bra för jorden.  Övervakade arbetet  noga, till och med från toppen av äppelträdet. Passade på att lukta efter om nån fågel blivit kvar där, för det är ofta fullt med dem i det trädet. Matten matar dem där också.

Sen fick jag nästan tag på en musling, men husse kastade en spade full med sånt där svart och skrämde bort den. Morr….

Den där stora från sibirien skrek till sina människor att han ville in och deras husse gick ut. Han stannade för att prata med matte och jag tassade in till min balkong för bättre översikt.  Såg minsann matten klappa den där stora grannen från sibirien genom staketet, usch o fy.  Hon får baara klappa mig, hon e min. Tänker sura hela kvällen.

Fast kanske inte, för när jag lite senare gick ut för kvällspatrull så räddade matte mig. Var tvungen att skrika på hjälp, skäms lite men det var nån främmande på mitt revir. Morrade allt jag kunde från balkongen och matten kom ut men en lampa och lyste men hon såg ju inget. Sen gick vi in, ihop. Jag är ju en säkerhetskatt och kan inte låta matten vara där  ensam om det finns främlingar i närheten.

Nu e det alldeles svart ute och matten sa att jag ska vara inne.  Lika bra det, där e ändå kallt och blött, inget för en katt.

Annonser

8 responses to this post.

 1. Jisses vilken dag du haft Pelle !
  Här har jag mest legat i sängen och latat mig 🙂

  Jodå besökare 12.500 har tassat in under dagen och kattentarerna har blivit rätt många , så hitintills så har det 140 kr till Kattfotens Katthem

  Svara

 2. Oj, vilken spinnande dag du hade Pelle! Nu är det väl mysigt att vara inne och gossa med matte å husse. Det ska vi göra, det är toppen när dom tittar på film för DÅ sitter dom still 😉

  =^^=

  Nosbuffar

  Svara

 3. Men nu tappar jag hakan! Köra bort en musling när du ska fånga den! Och sen behöva se att matte klappar en annan katt. Från Sibirien dessutom! Tur att vi katter inte är långsinta.

  Svara

  • Måste nog försvara mina människor, för du har rätt i att vi katter inte är långsinta. Husse såg nog inte muslingen, de gör ju inte det, människorna. Och min matte, hon är alldeles hopplös, ska klappa allt som rör sig, säker muslingar också om hon fick tag på dem. Sovde hos dem inatt, för att visa att jag inte är arg längre.

   Svara

 4. Hej Pelle
  Nu har jag lagt en länk till dig under ”Mina vänner”! Så jag kan hålla koll åp hur du har det! *buff*
  TassKram Wikki

  Svara

 5. Tack Wikki! Tjatar på matte om en egen blogg, lånar ju hennes nu. Det händer inte så mycket skoj i mattes liv att jama om, tror jag.

  Svara

 6. Du hade väl kunnat få muslingen tycker vi, vi drömmer om att få tag i en..Nosbuff

  Svara

 7. Snopet med muslingen, men förhoppningsvis får du en ny chans snart. Den där grannen låter spännande. Jamar han på ryska, månntro? *funderar* Kurr och burr.

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: